WELKOM

 

Stap 1
U heeft ons ingeschakeld. Wij komen vrijblijvend bij u langs om u volledig te informeren aangaande het gehele verkooptraject en de actuele marktomstandigheden. Vervolgens adviseren wij u een reële verkoopprijs.

Stap 2
Wij hebben van u de getekende opdrachtbevestiging ontvangen en komen nogmaals bij u langs, nu om de verkoopopname uit te voeren. We nemen dan de maatvoering van het object op en inventariseren de eigenschappen voor de verkooptekst. Onze makelaar maakt foto's van uw woning. Eventueel nemen we de sleutels van u in ontvangst. U heeft de volgende documenten klaar liggen: 

 - Eigendomsakte (ook wel leveringsakte) 

 - Hypotheekakte 

 - Kopie legitimatie 

 - WOZ-beschikking en waterschapsheffing

 - Tekeningen en plattegronden van het object

 Betreft het een appartement? Dan legt u óók klaar:

 - Financiële stukken VvE 

 - Laatste notulen VvE 

 - De splitsingsakte

Stap 3
We plaatsen direct onze opvallende verkoopborden en we melden uw object aan op onze website. Verder plaatsen we de informatie op alle grote onroerendgoedsites, zoals jaap.nl, zah.nl en huislijn.nl. Het object staat nu in de 'spotlights'. De verkoop is begonnen!

Stap 4
De eerste belangstellenden hebben zich aangemeld. Wij maken, uiteraard in overleg met u, de afspraken met deze potentiële kopers. De bezichtigingen zijn een belangrijk onderdeel van het verkoopproces en wij steken hier dan ook veel tijd en energie in. Al snel zal een openingsbod volgen. En natuurlijk voeren wij voor u ook de onderhandelingen.

Stap 5
Het object is verkocht! Wij verzorgen voor u de afhandeling.

Brinc Makelaars staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Het verkoopproces is daarom zo ingericht dat dit wordt afgerond met het opstellen van de koopakte (voorheen voorlopig koopcontract) door een -door de koper aan te wijzen- notaris. De ondertekening daarvan kan eventueel ook onder toezicht van deze notaris plaatsvinden. De eventuele bijkomende kosten voor het opstellen van de koopakte komen, net zoals de kosten voor de leverings- en hypotheekakte, voor rekening van koper. 

Wij zorgen ervoor dat alles soepel en makkelijk verloopt zodat u zich kunt voorbereiden op de aanstaande verhuizing. Wij werken volgens een beproefd concept: overzichtelijk, makkelijk en helder. En u betaalt bij Brinc Makelaars nooit te veel!

Waarom Brinc Makelaars?
Wanneer u een makelaar van Brinc Makelaars inschakelt, laat u de zaak niet over aan de eerste de beste. U kiest voor prijs, kwaliteit en een geweldige naam!

Natuurlijk zijn er veel meer voordelen. We noemen onder andere:

Kennis van de markt
Door de gratis zoekopdrachten kennen wij de kopers uit de regio. Zo kunnen wij kopers en verkopers eenvoudig en snel bij elkaar brengen. Onze makelaars zijn gevestigd in hun eigen woonplaats, en daarom zijn zij zeer goed op de hoogte van de plaatselijke omstandigheden. Zij kunnen u dan ook alles vertellen over het winkelaanbod, het openbaar vervoer, scholen en andere woningen die er te koop staan.

Opleiding

De Brinc makelaar wordt voortdurend geschoold en is op de hoogte van alle op het vakgebied relevante ontwikkelingen en gebeurtenissen, zowel op landelijk als op regionaal niveau. Mocht één van onze makelaars onverhoopt ergens niet uitkomen, dan kan hij of zij altijd terecht bij de Brinc Makelaars helpdesk.

Integriteit
Onze makelaars voorkomen belangenverstrengeling. Hij of zij treedt op voor één partij en  vooraf wordt duidelijk aangegeven voor welke partij wordt opgetreden. Dat is wel zo duidelijk voor alle betrokkenen. Tevens hebben al onze makelaars zich geconformeerd aan onze 'ERECODE'.

Financiële diensten
Bij Brinc Makelaars kunt u niet alleen uw aan- of verkoopopdracht plaatsen. U kunt tevens gebruik maken van de overige diensten, zoals hypotheekadvies door erkende hypotheekadviseurs.

Internet
Brinc Makelaars is een zogenaamde Internet-makelaardij. Het merendeel van onze franchisenemers werkt vanuit een kantoor aan huis. Doordat we het Internet als onze 'etalage' gebruiken, kunnen we tegen zeer gereduceerde prijzen onze full service diensten aanbieden. Het Internet zal in de toekomst veel winkels uit het straatbeeld doen verdwijnen. U als kritische klant wacht dat natuurlijk niet af en verkoopt uw woning, samen met Brinc Makelaars, al via het Internet.

En natuurlijk ons 1% courtage tarief voor woningen en bedrijfspanden vanaf € 250.000,-.


lees meer


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl