WELKOM

Deskundig én betrokken
Welkom bij BRINC.NL, een succesvolle makelaarsformule voor particulier en commercieel vastgoed in Midden-Nederland. Brinc Makelaars is een eigentijdse en onafhankelijke makelaarsgroep, die gebruik maakt van de nieuwste internettechnieken. Onze klanten kunnen erop rekenen dat wij het beste advies geven tegen een zeer scherp courtagetarief. Wij geven betrouwbaar en onafhankelijk advies bij het aankopen, verkopen, (ver)huren en beheren van onroerend goed. Onze jarenlange ervaring in de onroerendgoedmarkt staat garant voor een uitstekende begeleiding. Deskundig, maar ook persoonlijk en betrokken. 

Zeer scherpe tarieven
Wij werken vanuit een nieuw doordacht full service concept. Onze franchisenemers werken meestal vanuit huis of vanuit een klein kantoor. Internet is onze (en uw) etalage. Via onze website staat uw huis of bedrijfsruimte ook op alle grote huizensites van Nederland (zoals: Jaap, Zoekallehuizen, Woonkrant, Huislijn, Speurders, Huizenvinder, Dimo en vele andere). Onze makelaars letten scherp op de kosten en nemen 'genoegen' met een reële courtage. Deze kostenbesparing betaalt zich direct terug aan onze klanten in de vorm van een zeer scherp courtagetarief van 1% vanaf € 250.000,-.

Service
Mocht u, om welke reden dan ook, besluiten om niet met ons verder te gaan, dan rekent onze organisatie geen intrekkingskosten. U betaalt alleen voor de vooraf afgesproken werkzaamheden. Voor ons een extra reden om zeer gemotiveerd aan het werk gaan om uw vastgoedobject zo snel mogelijk te verkopen. Bovendien komt Brinc Makelaars bij u thuis wanneer het ú schikt. 's Morgens, 's avonds of in het weekend, wij komen voor een intakegesprek of een bezichtiging bij u langs. U hoeft de deur dus niet meer uit!  Wij werken voornamelijk in Midden-Nederland.

Wij verkopen in een paar stappen uw woning of bedrijfsruimte, neemt u de eerste stap?

1. u schakelt onze organisatie in voor de verkoop van uw object 

2. wij bezoeken u voor verkoopopname en persoonlijk advies 

3. wij verzorgen verkoopborden en plaatsen het object op internet 

4. wij verzorgen de bezichtigingen en onderhandelingen 

5. als uw object is verkocht, verzorgen wij de afhandeling

Is onze no-nonsense aanpak geschikt voor u? Lees dan snel verder. 

 

lees meer

Klik hier voor de makelaardij van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed

 

 


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl