BPVM Vastgoed Beheer                   

Uw vastgoedportefeuille verdient professionele aandacht. Gezien de complexiteit van het takenpakket van de vastgoedbeheerder kunnen we ons goed voorstellen dat u het beheer liever uitbesteedt aan een partij die verstand van zaken heeft.

BPVM verzorgt voor u het administratief beheer, zoals het innen van de huren en het opstellen van huurcontracten, het technisch beheer, storings- en calamiteitenopvolging en het opmaken van een meerjarenplanning voor het onderhoud. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw panden goed verzekerd zijn. Voor verenigingen van eigenaren verzorgen we de gehele administratie. En natuurlijk helpen wij u aan de juiste huurder. 

 

Uw vastgoed verhuren

U wilt uw vastgoed verhuren. Maar hoe weet u of uw huurder te vertrouwen is? Daarom zoeken wij de juiste huurder voor u. Wij onderzoeken of de nieuwe huurder betrouwbaar is en of deze zijn geld waard is. Voor de verhuur van uw woning werkt BPVM samen met verschillende makelaars, maar wij hebben met Brinc Makelaars natuurlijk ook zelf deze expertise in huis. Daarnaast beschikken wij via de overkoepelende organisatie MakelaarPro over zeer veel contacten om uw vastgoedobject snel en secuur in de markt te zetten.

 

Administratief beheer

Uiteraard wilt u als verhuurder uw geld op tijd op uw rekening hebben, daarom moet u ervoor zorgen dat de nota's op tijd verstuurd worden en dat de automatische incasso op het juiste moment plaatsvindt. BPVM neemt u deze zorg uit handen en geeft u als eigenaar zekerheid en rust! Heeft u een nieuwe huurder? Dan regelen wij dat het huurcontract wordt ondertekend. Wij hebben een uitgebreide bibliotheek met standaard huurcontracten in ons bestand, die altijd op uw specifieke situatie aangepast worden.

 

Technisch beheer

Het takenpakket van de technisch beheerder is complex. En omdat uw vastgoedportefeuille ook aandacht nodig heeft, is het heel goed denkbaar dat u het vastgoedbeheer liever uitbesteedt aan een partij die daarin gespecialiseerd is. Onze afdeling MJOP van BPVM kan uw partner hierin zijn. Wij zorgen voor bouwkundige inspecties en het opstellen van meerjaren onderhoudsplanning (mjop) en begroting. Door het opstellen van een goede onderhoudsplanning en begroting zorgen wij ervoor dat uw vastgoedeigendom in een goede onderhoudstaat blijft. Hierdoor behoudt het zijn financiële waarde. Uiteraard kunnen wij het onderhoud dat voorvloeit uit de mjop volledig voor u (laten) uitvoeren. Voor uw huurders functioneren wij als aanspreekpunt bij technische storingen en calamiteiten, desgewenst 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Storingen worden door ons geadministreerd en direct verholpen door gespecialiseerde toeleveranciers uit ons uitgebreide netwerk.

 

Verzekeren

Uw vastgoed heeft recht op een goede bescherming. Een goede verzekering is daarbij natuurlijk onontbeerlijk. U moet er immers niet aan denken dat uw panden te laag verzekerd blijken te zijn, waardoor u maar een deel van de waarde van uw vastgoed van de verzekeringsmaatschappij bij schade uitgekeerd krijgt. Wij zorgen in overleg met u voor een goede verzekering, waarbij u niet te laag verzekerd bent, maar zeker ook niet te veel betaalt.

 

Geïnteresseerd in professioneel vastgoedbeheer? Neem dan snel contact op met BPVM Vastgoedbeheer. Wij zullen dan in een persoonlijk gesprek naar uw wensen luisteren en aan de hand daarvan een gepaste offerte voor u verzorgen.

Bel: 0653-312835 of bekijk de website van BPVM Vastgoedbeheer - klik hier

 

© copyright 2018 brinc.nl | Alle rechten voorbehouden


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl