Notice: Undefined index: objectID in /var/www/domains/brinc.nl/www/object.php on line 2 Woning te huur in MijdrechtWoning: Rendementsweg 2G in Mijdrecht

  1 / 7  

TE HUUR - Circa 200 m² kantoor/bedrijfsruimte, waarvan de verdieping eventueel voor bewoning geschikt is. De begane grond is voorzien van overheaddeur, kantoor/pantry voorziening en bedrijfshal. De kantoorruimte op de verdieping bestaat uit 3 separate gestoffeerde ruimten. Welke geschikt zijn als showroom/kantoor of bedrijfswoning. Het object is gelegen in een modern bedrijven complex nabij uitvalswegen N201 en A2 tussen Amsterdam en Utrecht. De kantoor/showroom ruimten zijn gelegen op de eerste verdieping en bereikbaar via een houten vaste trap.

Indeling: begane grond: entree, kantoor/pantry met airco en hal met houten trap naar eerste verdieping. Verdieping: grote kantoor/showroomruimte voorzien van airco en elektrische zonwering, aparte badkamer met douche en toilet, kantoor/slaap kamer en een aparte ruime pantry/keuken voorziening. Kantoorruimte/showroom van circa 60m² , een kantoorruimte/slaapkamer van circa 16 m² en een kantoorruimte/keuken van 13 m².

Belendend: Relatief nieuw gebouwde bedrijfs- en kantoorpanden. De bedrijfsruimte is gesitueerd in een modern complex op het bedrijventerrein van Mijdrecht (Gemeente De Ronde Venen). Het betreft een bedrijventerrein met kleinschalige en middelgrote bedrijven en bijgelegen kantoren. Zeer goed bereikbaar via N201 met een goede verbinding van enkele autominuten naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht

Gebruiksmogelijkheden: kantoor-/showroomachtige doeleinden

Parkeren: Ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein rondom het projekt

Huurprijs: € 1.195,- er is geen BTW van toepassing, (€ 14.340,- per jaar). De boven gelegen bedrijfsruimte, welke geschikt is voor bewoning is eventueel te huren zonder de begane grond voor € 795,-. Deze prijs betreft de casco (gestoffeerde) ruimte exclusief eventuele aanpassingen. Exclusief Gas, licht en water en gemeentelijk heffingen.

Waarborgsom: 3 maandhuren

Huurcontract: modelcontract Raad voor Onroerendezaken, geïndexeerd, via BeheerPro Vastgoedmanagement.

Servicekosten: PM

Inlichtingen: Brinc Makelaars, telefoon: 0297-267864 of klik hier om teruggebeld te worden
Jean-Paul Brinkman mobiel: 0653-312835 of per e-mail: info@brinc.nl

 

 Google Maps wordt geladen...


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl

* verkoop courtage voor objecten vanaf € 350.000,-