Notice: Undefined index: objectID in /var/www/domains/brinc.nl/www/object.php on line 2 Woning te huur in MijdrechtWoning: Constructieweg 96 N in Mijdrecht

  1 / 7  

Omschrijving: Luxe kantoorruimte op 1ste verdieping van bedrijfspand op het Industrieterrein in Mijdrecht. Circa 85m² opppervlakte ingericht als woning. Uitermate geschikt als turn-key kantoor(woon)-ruimte. 2 (slaap)kamers, huiskamer met pantry(keuken). Hoogwaardige afwerking.

Indeling: Entree hal met meterkast en toilet en eigen opgang naar 1ste verdieping. Via de entresol bereikt u de ruime centrale hal (6 m²) met toegang tot 2 (slaap)kamers (16 en 10 m²) en ruime (woon)kamer (circa 40 m²) aan de voorzijde met open keuken. Alle kamers hebben een laminaatvloer. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur; 4-pits gaskookplaat, koel/vries combinatie, vaatwasmachine, afzuigkap en combi-oven. Badkamer met douche, dubbele wastafel en separaat toilet. De woning is zeer recent geschilderd.

Huurprijs: Huurprijs € 895,- per maand. Exclusief gas, licht en water

Bereikbaarheid: Per auto is de locatie goed te bereiken via de provinciale weg N201, die in directe verbinding staat tot de snelwegen A4 en A2. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is redelijk. In de directe omgeving zijn diverse bushaltes.

Parkeren: het object beschikt over eigen parkeerplaatsen gelegen voor het object.

Oplevering: Dit object is per direct beschikbaar!

Servicekosten: n.o.t.k.

Huurcontract: modelcontract Raad voor Onroerendezaken, geïndexeerd. Automatische incasso via BeheerPro Vastgoedmanagement.

Waarborgsom: 2 maandhuren

De ondergelegen bedrijfsruimte van circa 85 m² is thans verhuurd.

Let op: Inschrijven in de Gemeentelijke Basis Administratie is niet mogelijk, kandidaat huurder dient over een inschrijvingsadres te beschikken.

Inlichtingen: Brinc Makelaars in Vinkeveen of klik hier om teruggebeld te worden
Jean Paul Brinkman, mobiel: 0653-312835
e-mail: info@brinc.nl.Google Maps wordt geladen...


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl

* verkoop courtage voor objecten vanaf € 350.000,-