Notice: Undefined index: objectID in /var/www/domains/brinc.nl/www/object.php on line 2 Woning te huur in MijdrechtWoning: Communicatieweg 9N in Mijdrecht

  1 / 5  

TE HUUR -  Communicatieweg 9N 3641 SG Mijdrecht. Op een goed bereikbare locatie van het bedrijventerrein ‘Noordoost’ in Mijdrecht bieden wij een moderne en representatieve bedrijfsunit aan met ca. 70 m² bedrijfsruimte op de begane grond en circa 70 m² kantoor(woon)ruimte op de 1ste verdieping. Separate huur begane grond 70 m² mogelijk, huurprijs B.G. € 350,- exclusief gas, elektra en water.

Opleveringsniveau B.G.:
In huidige, casco, staat echter voorzien van o.a.:
- betonvloer met vloerbelasting van ca. 500 kg/m² (250kg/m² op de 1e verdieping)
- overheaddeur
- eenvoudige pantry voorziening
- vrije hoogte van circa 2.80 mtr.

Indeling verdieping: Hal/entree, meterkast, toilet en vaste hardhouten trap naar kantoor-(woon)verdieping. Via de hal met kast voor de centrale verwarmingsketel heeft u toegang tot een ruime woonkamer (circa 35 m²) aan de voorzijde met moderne nieuwe open keuken voorzien van inbouw apparatuur: 4-pits gaskookoplaat, koel- vriescombinatie, RVS afzuigkap en vaatwasser. De woning heeft 2 kleine (slaap)kamers (8 en 10 m²) en een moderne badkamer met luxe douche en vaste wastafel. Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

De woning is zeer recent opgeleverd en volledig gestuct en geschilderd.

Oppervlakte: Bedrijfsruimte circa 9.70 mtr. lang en 6.80 mtr. breed. Verdieping idem

Gebruik: Bedrijfsruimte annex kantoor/showroom. Conform het bestemmingsplan van de gemeente De Ronde Venen zijn industriele en ambachtelijke bedrijven toegestaan die niet hinderwetplichtig zijn, alsmede handelsbedrijven, met uitzondering van detailhandelsbedrijven.

Parkeren: Eigen parkeerplaats voor de deur. Er is voldoende extra parkeergelegenheid rondom het object.

Huurprijs: Kantoor/woonruimte 1ste verdieping € 875,- p.m. exclusief gas en water en elektra.
Separaat te huur: begane grond (70 m²) huurprijs € 399,- exclusief elektra en water.

Oplevering: in overleg met verkoper (kan direct)

Servicekosten: € 80,-

Inlichtingen: voor informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Brinc Makelaars in Vinkeveen, telefoon: 088-3503505 of klik hier om teruggebeld te worden
Jean Paul Brinkman, mobiel: 0653-312835
e-mail: info@brinc.nlGoogle Maps wordt geladen...


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl

* verkoop courtage voor objecten vanaf € 350.000,-