Notice: Undefined index: objectID in /var/www/domains/brinc.nl/www/object.php on line 2 Opslagunit te huur in AmsterdamOpslagunit: Hoogoorddreef 55 unit 18 in Amsterdam

  1 / 3  
TE HUUR: Hoogoorddreef 55 unit 18 1101 BB Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) bieden wij in complex 'De Zilvermijn' op de begane grond een ruime unit te huur aan voor opslag, stalling of als bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting.
 
Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) is deze ruimte uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De unit is 10 mtr. diep en 3.15 mtr. breed (115 m³). Bedrijven kunnen hun magazijnvoorraad, materialen of drukwerk opslaan. Maar ook nog de beursstand, promotiemateriaal, overtollige kantoorartikelen, terras, inventaris en zelfs uw bedrijfswagen(s) of aanhangers stallen. Particulieren kunnen bijvoorbeeld goederen, oldtimers, caravan, boot of huisraad stallen.
 
De unit is goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare, roldeur. Er is er een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie. Er is hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorders. Gebouw De Zilvermijn heeft twee verdiepingen welke door middel van een 9 meter lange autolift bereikbaar zijn (3500 kg.). De Hoogoorddreef is zeer centraal gelegen op het Industrieterrein Amsterdam Zuidoost, enkele minuten van de A9 en A2.

Oppervlakte: Opslagruimte circa 10 mtr. lang en 3.15 mtr. breed.

Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte of werkplaats. (geen auto's of motoren)

Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.

Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Zuidoost is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven. Zeer goed bereikbaar met een goede verbinding naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht en de A9 en A10. Vlakbij de Amsterdam Arena.

Huurcontract: Modelcontract BeheerPro, minimaal 1 jaar.

Huurprijs: € 375,- per maand, geen BTW van toepassing.

Servicekosten: € 22,50 per maand en € 12,- voorschot elektra/water

Status: direct beschikbaar

Inlichtingen: Brinc Makelaarsde grootste opslagunit specialist van Nederland! 
 
telefoon: 0297-267864 of klik hier om terug gebeld te worden

e-mail: info@brinc.nl


Google Maps wordt geladen...


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl

* verkoop courtage voor objecten vanaf € 350.000,-