Notice: Undefined index: objectID in /var/www/domains/brinc.nl/www/object.php on line 2 Opslagunit te huur in AmstelveenOpslagunit: Bouwerij 69 unit 60 in Amstelveen

  1 / 2  
TE HUUR - Bouwerij 69  unit 60 1185 XW Amstelveen. Ruime robuust gebouwde unit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69, bedrijventerrein Legmeer. Luxe inpandige unit op de 2de verdieping van circa 34 m² die bereikbaar is via het trappenhuis of met een autolift (9 meter lang, 3500 kg.). De unit is voorzien van een elektrische roldeur, elektra aansluiting (16 Ampere) en water aansluiting.
 
Omschrijving: 34 m² opslagruimte op de verdieping. In Amstelveen aan de Bouwerij (Industrieterrein Legmeer) bieden wij in complex 'De Zilvermijn Amstelveen', ruime units te huur aan voor opslag, stalling of als kleine werkplaats anex bedrijfsruimte. De 34 m² grote unit is degelijk afgewerkt en voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur, elektra en een wateraansluiting. Door de ruime vrije hoogte (3.60 mtr.) zijn deze ruimten uitstekend geschikt voor opslag van volumineuze goederen. De units zijn zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. De units zijn goed geventileerd en uiteraard 24 uur per dag toegankelijk en eenvoudig te betreden via, de op afstand bedienbare roldeur. Er is een centrale toiletunit die wekelijks door een schoonmaakbedrijf onderhouden wordt. Op het complex is veel aandacht besteed aan inbraakpreventie met hoogwaardig hang- en sluitwerk, nachtverlichting en het complex is beveiligd door camera's met harddisc-recorder. Gebouw De Zilvermijn is gesitueerd op de 1ste en 2e verdieping boven Bedrijvencentrum Amstelveen, de verdiepingen zijn makkelijk bereikbaar door middel van een 9 meter lange autolift (3500 kg.) of via 2 toegangstrappen.
 
Oppervlakte: Opslagruimte circa 9.50 mtr. lang en 3.60 mtr. breed. (34m²)
 
Gebruik: Opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats.
 
Parkeren: Eigen parkeerterrein en gratis parkeren langs de openbare weg.
 
Belendend: Bedrijven en kantoren op ruim Industrieterrein. Bedrijventerrein Legmeer is een ruim opgezet bedrijventerrein met zowel kleinschalige bedrijven als grote (internationale) bedrijven (Canon Europe). Zeer goed bereikbaar via N502 met een goede verbinding naar de snelweg A9, tussen Amsterdam en Haarlem of vanuit Aalsmeer de N201.
 
Huurprijs: € 325,- per maand, geen BTW van toepassing
Huurcontract: Modelcontract BeheerPro, 3 maanden opzegtermijn

Waarborgsom: 2 maandhuren

servicekosten: € 20,- per maand en € 12,- voorschot elektra/water 

Beschikbaar: unit 60 is per direct beschikbaar
 
Inlichtingen:  Brinc Makelaars, de grootste opslagunit specialist van Nederland!
Telefoon: 0297-267864 of klik hier om teruggebeld te worden
Jean-Paul Brinkman, mobiel: 0653-312835
e-mail: info@brinc.nl
 


Google Maps wordt geladen...


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl

* verkoop courtage voor objecten vanaf € 350.000,-