Notice: Undefined index: objectID in /var/www/domains/brinc.nl/www/object.php on line 2 Bedrijfsruimte te huur in MijdrechtBedrijfsruimte: Constructieweg 96P in Mijdrecht

  1 / 1  

Omschrijving: Circa 75 m² bedrijfsruimte, bestaand uit hal, toilet en 70 m² bedrijfs/opslag ruimte op de begane grond. Voorzien van CV, water en elektra. Handbedienbare roldeur (3.90 mtr. breed en 2.60 mtr. hoog), separate toegangsdeur.

Indeling: Hal/entree, meterkast, toilet, vaste hardhouten trap naar verdieping. Op de begane grond een bedrijfsruimte met overheaddeur en pantry voorziening.

Oppervlakte: Bedrijfsruimte circa 9.70 mtr. lang en 6.80 mtr. breed.

Gebruik: Bedrijfsruimte annex kantoor/showroom. Conform het bestemmingsplan van de gemeente De Ronde Venen zijn  industriele en ambachtelijke bedrijven toegestaan die niet hinderwetplichtig zijn, alsmede handelsbedrijven, met uitzondering van detailhandelsbedrijven.

Parkeren: Eigen parkeerplaats voor de unit en gratis parkeren op de mandelige weg.

Belendend
: Bedrijfsruimten en kantoorruimten. De bedrijfsruimte is gesitueerd op een modern complex op het bedrijventerrein van Mijdrecht. Bedrijventerrein met kleinschalige bedrijven en bijgelegen kantoren/woningen. Zeer goed bereikbaar via N201 met een goede verbinding van enkele autominuten naar de snelweg A2, tussen Amsterdam en Utrecht.

Huurcontract: Modelcontract Beheerpro vastgoed Management, geïndexeerd. 1 jaar + 1 optie jaren

Oplevering: per direct

Huurprijs:
 € 595,- per maand geïndexeerd)

Servicekosten: € 100,- voorschot water en elektra bijdrage

Waarborg: 2 maandhuren

Inlichtingen: Brinc Makelaars, telefoon: 0653-312835 of klik hier om teruggebeld te worden
e-mail: info@brinc.nl Op de huurprijs is geen omzetbelasting (BTW) van toepassing.Google Maps wordt geladen...


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl

* verkoop courtage voor objecten vanaf € 350.000,-