FRANCHISE

Heb je er al eens aan gedacht om zelfstandig makelaar te worden? Heb je affiniteit met het kopen, verkopen en verhuren van onroerend goed? Start dan nu je eigen succesvolle makelaardij!

Geld verdienen zonder rompslomp
Binnen enkele weken kun je al starten als succesvol zelfstandig makelaar. Als zelfstandig makelaar ben je dagelijks bezig met de aan- en verkoop van onroerend goed in jouw eigen rayon en voor jouw eigen opdrachtgevers. Gewoon lekker verdienen als zelfstandige, zonder alle rompslomp eromheen. Brinc Makelaars heeft een heldere visie op de makelaarswereld van de toekomst. Door de nieuwste communicatietechnieken is het eenvoudig om zelfs parttime makelaar te zijn in een gebied met een bescheiden omvang. 

Direct aan de slag
Doordat Brinc Makelaars veel activiteiten centraal regelt (zoals de database, website en administratieve werkzaamheden) is het simpel om zelfstandig te starten in de makelaardij. Dus in onze visie kunnen ook parttimers, vutters of moeders met schoolgaande kinderen een eigen makelaarskantoor runnen. Een auto, een mobiele telefoon en een laptop zijn voldoende om direct aan de slag te gaan. 

Geen dure instapfee
Natuurlijk zijn affiniteit met vastgoed, werkervaring in de branche en een makelaarsopleiding een pre. Grotere rayons zullen in de regel wel vanuit een fulltime situatie worden uitgevoerd. Bij een dergelijke no-nonsense aanpak past ook een heldere visie: wij vinden dat we door gezamenlijk te opereren veel schaalvoordeel kunnen behalen. Instappen bij onze organisatie moet eenvoudig en simpel zijn. Wij hanteren dus ook geen dure instapfee. 

Samen sterk
Bij Brinc Makelaars betaal je een bescheiden instapfee. Verder betaal je alleen voor de diensten die je ook echt gebruikt, maar door de overkoepelende organisatie sta je samen wel sterker. Voor technische aspecten als bouwkundige of taxatierapporten schakelen we gecertificeerde ingenieurs en erkende taxateurs in. Omdat franchisenemers van Brinc Makelaars deze werkzaamheden uitbesteden aan een externe partij kan de makelaar zich helemaal storten op de bemiddeling voor zijn opdrachtgevers. Door deze werkwijze is onze organisatie slagvaardiger, alerter en is onze makelaar altijd beschikbaar voor zijn klanten. Dit vertaalt zich voor de makelaar in een hoge(re) omzetsnelheid en tevreden klanten. Door ons scherpe courtagetarief van 1%, is onze klant altijd een winnaar. 

Meer transacties, meer voordeel
Als een van onze makelaars hanteer je een courtage van 1% van de koopsom met een minimum van € 2500,-. Wij zijn er trots op met dergelijke lage courtages te kunnen werken. Voor veel van onze opdrachtgevers is dit een belangrijke reden om hun objecten aan te bieden via een makelaar van Brinc Makelaars (zie rekenvoorbeeld). 

Rekenvoorbeeld: een traditionele makelaar rekent met een courtage van 1,85% over de koopsom van € 450.000,- Dat is dus € 8.325,- excl. BTW en advertenties. Brinc Makelaars berekent 1% van € 450.000,- Dat is dus € 4.500,- excl. BTW en advertenties, een besparing van bijna € 4.000,-! Daarom zijn we zo succesvol. Meer transacties, meer voordeel voor de klant en meer omzet voor onze franchisenemers. 

Meedoen?
Spreekt onze visie op vastgoed jou aan? Heb je affiniteit met vastgoed, beschik je over de juiste mentaliteit en vaardigheden, ben je flexibel en bewust van de mogelijkheden die bij de snelst groeiende makelaars organisatie van Midden Nederland krijgt? klik hier om contact op te nemen

 

 


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl