Aankoopbemiddeling

 

Een makelaar die voor úw belangen opkomt

Bent u van plan een huis te gaan kopen? Heeft u al een droomhuis op het oog, of bent u nog op zoek naar een huis? Het is altijd verstandig en zinvol bij de oriëntatie en aankoop gebruik maken van de kennis van Brinc Makelaars. Een betrouwbare adviseur waarvan u zeker weet dat hij voor úw belangen opkomt. U staat hiermee veel sterker bij de onderhandelingen van de aankoop. Een huis kopen doe je immers niet zomaar en juist dan is het prettig als een deskundige adviseur voor úw belangen opkomt. De verkopende partij heeft waarschijnlijk ook een gehaaide makelaar als adviseur, waar u het als 'onervaren' onderhandelaar al snel tegen aflegt.

Waar voor uw geld

Het kopen van een huis doen de meeste mensen maar enkele malen in hun leven. Het is dan ook een bijzondere en spannende gebeurtenis, waarmee grote bedragen gemoeid zijn. Brinc Makelaars helpt u niet alleen bij het bepalen welk huis voor u geschikt is, maar kijkt ook verder. Hoe zit het bijvoorbeeld met eventuele gebreken? In welke staat is de fundering? Wat zijn de toekomstplannen van de gemeente voor de wijk of straat? Krijgt u eigenlijk waar voor uw geld? Want er zijn veel factoren die de waarde van een woning beïnvloeden.

Geen voordeel? Dan geen kosten!

De huidige particuliere onroerendgoedmarkt is een echte 'kopersmarkt'. Er is veel aanbod en verkopers hebben hun object vaak al lange tijd te koop staan. Als potentiële koper kunt u daarom dikwijls makkelijker kortingen op de vraagprijs krijgen. Veel mensen vinden het voeren van onderhandelingen vaak spannend en moeilijk. Logisch; het gaat immers om grote bedragen en dat leidt niet zelden tot slapeloze nachten. Laat daarom deze onderhandelingen over aan onze specialisten. Zij weten hoe ver zij kunnen gaan en verdienen de kosten voor deze bemiddeling daarmee eenvoudig voor u terug. Natuurlijk geldt voor deze service ook onze no cure no pay garantie. Geen voordeel, geen kosten! Aankoopbemiddeling is al mogelijk vanaf € 1250,-*.

Duizenden euro's besparen

Door zijn jarenlange ervaring en in de loop der jaren opgebouwde kennis van de markt kan Brinc Makelaars als aankoopmakelaar vaak duizenden euro’s voor u besparen. Daarnaast bespaart u als koper tijd en voorkomt u die slapeloze nachten. De kosten van een eigen Brinc aankoopmakelaar verdient u eenvoudig terug in:   

• Een gunstigere aankoopprijs. Onderhandelen zit in de natuur van een Brinc aankoopmakelaar. Bovendien kennen wij als geen ander de markt en kunnen daarom de werkelijke waarde van het object uitstekend inschatten.

• Belangrijke informatie over de woning. Zijn er verborgen gebreken? Wat is de bouwkundige staat? Moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, en onder welke voorwaarden en met welke omschrijving? Hoe zit het verder met erfdienstbaarheden, de vereniging van eigenaars, het bestemmingsplan etc?

• Het onderhandelen over de voorwaarden van de koop, de overname van roerende zaken, de transportdatum etc. Timing is daarbij essentieel: een makelaar van Brinc weet exact wanneer hij deze zaken moet aansnijden. 

• Tijdwinst. Door onze deskundigheid kunnen wij alle zaken geolied afwikkelen. 

Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Brinc Makelaars kan u hier goed over informeren.

Wilt u van onze diensten en begeleiding inzake het aankopen van onroerend goed gebruik  maken? U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken. Dit is uiteraard ook mogelijk buiten de gebruikelijke kantoortijden. Voor het maken van een afspraak kunt u ons kantoor bereiken via telefoonnummer: +31 (0)653-312835 of een e-mail sturen naar: info@brinc.nl

 

* aankoop van particuliere woonhuizen tot € 350.000,- 

 


lees meer


Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl