RECENTELIJK VERHUURD of VERKOCHT



andere opslagunits

Opslagunit in Amsterdam
TE HUUR - Hoogoorddreef 55 unit 18 1101 BB Amsterdam-Zuidoost. In Amsterdam Zuidoost op de hoek Holterbergweg en Hoogoorddreef (vlak bij de Arena) in complex 'De Zilvermijn' op de begane grond een ruime unit van 32 m² te huur. Huurprijs € 395,- per maand


status: VERHUURD



andere woningen

Woning in Mijdrecht
TE HUUR - Constructieweg 96P 3641 SP Mijdrecht. Luxe kantoor/woon-ruimte op 1ste verdieping van bedrijfsgebouw, ingericht als woning. Uitermate geschikt als turn-key kantoor(woon)-ruimte met 2 (slaap)kamers, huiskamer met pantry(keuken). Hoogwaardige afwerking. Huurprijs € 895,- per maand, exclusief G/L/W.
status: VERHUURD



andere woningen

Woning in Mijdrecht
TE HUUR - Constructieweg 96N 3641 SP Mijdrecht. Luxe kantoor(woon)ruimte op 1ste verdieping van bedrijfspand op het Industrieterrein in Mijdrecht. Circa 85m² opppervlakte. ingericht als woning met eigen entree. Huurprijs: € 895,- per maand, exclusief G/L/W
status: VERHUURD



andere opslagunits

Opslagunit in Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 26 142 DZ Uithoorn (Industrieterrein), aan de buitenzijde van het complex 'De Zilvermijn', een ruime dubbelhoge unit (64 m²) voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van elektra en een wateraansluiting. Er is een verdiepingsvloer (32m²) met een vastetrap. De unit heeft een hoge, op afstand bedienbare overhead deur. Huurprijs: € 395,- per maand.
status: VERHUURD



andere woningen

Woning in Mijdrecht
TE HUUR - Communicatieweg 9N 3641 SG Mijdrecht. Op een goed bereikbare locatie van het bedrijventerrein ‘Noordoost’ in Mijdrecht bieden wij een representatieve bedrijfsunit van 140m², ca. 70 m² aan op de begane grond en circa 70 m² kantoor(woon)ruimte op de 1ste verdieping. Huurprijs verdieping: € 875,- per maand exclusief G/L/W.

status: VERHUURD



andere recreatiewoningen

Recreatiewoning in Vinkeveen
TE HUUR - Prachtig gelegen en goed onderhouden recreatiewoning van 60 m², met heerlijk zonnig terras van 13 m², direct aan de Vinkeveense Plassen. Vanuit de woning heeft u een fantastisch vrij uitzicht over het water en de jachthaven van De Plashoeve. Er is een mogelijkheid tot het aanleggen van een boot. Huurprijs € 895,- per maand exclusief G/L/W
status: VERHUURD



andere woningen

Woning in Vinkeveen
TE HUUR - Prachtig gelegen landelijke woning met een romantisch en weelderig rieten dak en met een klassiek en zeer stijlvol afwerkings niveau. Deze woning heeft een directe vaarverbinding naar de Vinkeveense Plassen en geeft u een permanent vakantiegevoel! Wat is er heerlijker dan wonen aan het water, met de boot aan uw eigen aanleg steiger, aangrenzende parkeer voorzieningen en erg veel privacy. Huurprijs: € 1600,- per maand.
status: VERHUURD



andere opslagunits

Opslagunit in Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 26 142 DZ Uithoorn (Industrieterrein), aan de buitenzijde van het complex 'De Zilvermijn', een ruime dubbelhoge unit (64 m²) voor opslag, stalling of als kleine bedrijfsruimte/werkplaats. De 32 m² grote ruimte is degelijk afgewerkt en voorzien van elektra en een wateraansluiting. Er is een verdiepingsvloer (32m²) met een vastetrap. De unit heeft een hoge, op afstand bedienbare overhead deur. Huurprijs: € 395,- per maand.
status: VERHUURD



andere garages

Garage in Mijdrecht
TE HUUR - Garagebox aan Karolus in Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen). Stenen garagebox met handbediende kantel-deur. Deze rustig gelegen garage is circa 6.00 mtr. diep en 2.50 mtr. breed, de hoogte is circa 2.60 mtr. De garage is rustig gelegen in een blok van 12 garages. Huurprijs € 125,- per maand, exclusief BTW.
status: VERHUURD



andere woningen

Woning in Mijdrecht
TE HUUR -  Rendementsweg 2G 3641 SK Mijdrecht. Circa 200 m² kantoor/bedrijfsruimte (geschikt als woning) gelegen op de begane grond en eerste verdieping van een bedrijfspand in een modern bedrijvencomplex aan de Rendementsweg in Mijdrecht. De verdieping is bereikbaar via een vaste houten trap en bestaat uit drie separate, gestoffeerde ruimten welke vrij indeelbaar zijn. De ruimten zijn momentele ingericht als showroom/kantoor maar eventuele aanpassingen zijn bespreekbaar. Huurprijs gehele object € 1.195,- per maand (woning los € 795,-)
status: VERHUURD


pagina 1  pagina 2 



Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
(+31)297-267864
info@brinc.nl