ONS NIEUWSTE AANBODmeer bedrijfsruimtes

Bedrijfsruimte in Mijdrecht
Circa 75 m² bedrijfsruimte gelegen op het Industrie terrein van Mijdrecht, bestaand uit bedrijfs/opslag ruimte op de begane grond. Voorzien van CV, water, elektra en pantry voorzining. Handbedienbare roldeur (3.90 mtr. breed en 2.60 mtr. hoog) en separate toegangsdeur. Huurprijs: € 595,- per maand.
klik hier voor meer informatie over dit objectmeer opslagunits

Opslagunit in Mijdrecht
TE HUUR - Genieweg 34 unit 36 3641 RH Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen). Robuuste opslag unit van 32m² aan op de begane grond in gebouw De Boxx. Ruime luxe garagebox met elektra, water aansluiting en elektrische roldeur met afstandsbediening. Ruime afmetingen (10 mtr. x 3,20 mtr. en 3,50 mtr. vrije hoogte). Dus 115 m³ (bijna 3 maal een normale garagebox!).
Huurprijs: € 299,- per maand, exclusief servicekosten en voorschot elektra/water.
klik hier voor meer informatie over dit objectmeer opslagunits

Opslagunit in Mijdrecht
TE KOOP - Genieweg 34 unit 1 3641 RH Mijdrecht. In Mijdrecht (gemeente De Ronde Venen) hebben wij een opslag/bedrijfs unit gelegen aan de voorzijde van gebouw De Boxx aan de Genieweg. Een robuuste dubbel hoge garagebox/opslagunit met eigen toilet, centrale verwarming, elektra en water. Voorzien van een elektrische roldeur met afstandsbediening en ruime afmetingen (10 mtr. x 3,20 mtr.). De verdieping is ingericht als kantoor/showroom. Zeer geschikt als kleine kantoor- bedrijfsruimte, werkplaats. Koopprijs: € 84.000,- K.K.
klik hier voor meer informatie over dit objectmeer opslagunits

Opslagunit in Amstelveen
TE HUUR - Bouwerij 69 unit 60 1185 XW Amstelveen. Robuuste opslagunit te huur in gebouw De Zilvermijn Amstelveen aan de Bouwerij 69 (bedrijventerrein Legmeer). Luxe inpandige unit op de 2de verdieping van circa 34 m² met elektra- en water aansluiting. Elektrische roldeur en centrale toiletunit. Huurprijs: € 325,- per maand.
klik hier voor meer informatie over dit objectmeer opslagunits

Opslagunit in Uithoorn
TE HUUR - Ondernemingsweg 85 unit 51 Uithoorn. Op het Industrieterrein Uithoorn bieden wij een opslag/garage/bedrijfsunit 32m² in gebouw De Zilvermijn aan. Luxe robuuste unit op de 2e verdieping voorzien van elektra en water en elektrische roldeur. Zeer geschikt voor opslag, stalling, werkplaats of als kleine bedrijfsruimte. De vrije hoogte is 3.60 mtr. De unit is zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar. Huurprijs: AANBIEDING € 250,- per maand, géén BTW.
klik hier voor meer informatie over dit object


pagina 1 Postbus 110
3640 AC Mijdrecht
+31 (0)653-312835
info@brinc.nl